BALLEN 2.0

Wij, De Gestampte Meisjes kunnen maar niet genoeg krijgen van BALLEN. Na de Delft Fringe prijs te hebben gewonnen met deze voorstelling en tot de halve finale van Cameretten te raken, gaan De Gestampte Meisjes voor het eerst avondvullend! Nog meer BALLEN dus.
We vinden dat het weer tijd is om de man op een voetstuk te zetten. De klassieke rolverdeling verdwijnt doordat vrouwen denken dat ze alles zelf moeten kunnen, en de man hierdoor minder nodig is. Met als gevolg: de onzekere man.
Wij vinden dat hedendaagse mannen aan complexe verwachtingen moeten voldoen. Door alle sterke onafhankelijke vrouwen om je heen voel je je als man misschien wel achtergesteld. Als #metoo aan de orde van de dag is dan ga je vanzelf op je tenen lopen. De kloof tussen mannen en vrouwen lijkt steeds groter te worden. Wij willen onze excuses aanbieden voor de doorgeslagen moderne vrouw.

 

We zijn sinds 2015 bezig met onze weg naar de faam. We begonnen met Schaam Streken en zijn nu bezig met onze nieuwe voorstelling: BALLEN. Nou, eigenlijk BALLEN 2.0. Maar dat leggen we straks uit. 2017 is voor ons een heel spannend jaar geweest waarin we heel veel vette dingen hebben gedaan. Naast dat we op veel vette plekken hebben gespeeld, deden we ook mee aan het Leids Cabaret Festival en aan Cameretten. We kwamen bij allebei tot de halve finale. Ook sloten we ons aan bij een impresariaat: Impresariaat WILLEM van Willem Overgaag. Hij gaat ons helpen om aan de top te komen.
Verder is het onze droom om zoveel mogelijk mooie, bijzondere, bizarre, overweldigende, zieke, vette voorstellingen te maken en die dan op zoveel mogelijk plekken spelen. Theaters maar ook festivals is ons doel.
Even terug naar BALLEN 2.0. De voorstelling heeft dezelfde naam, hetzelfde concept, maar dan in een ander jasje gestoken. We gaan voor het eerst avondvullend en dat doen wij niet alleen. We laten ons helpen door regisseur Kasper Scholten. Verder helpt Kim van der Zijde ons met kostuums en decor en ontwerpt Nick Bek ons licht.
Advertenties